Bästa spellistan till alla hjärtans dag

Letar du efter den perfekta spellistan till alla hjärtans dag? Har du svårt att veta vilka låtar som kommer sätta stämningen för dig och dejten eller vill du bara lyssna på musik med kärlek i fokus? Att hitta den perfekta spellistan för denna dag är inte det enklaste, men som tur är kan vi hjälpa dig!

Det råder ingen tvekan om att alla hjärtans dag är en högtid som har blivit allt större i Sverige. Jämfört med 20 år tillbaka är det idag en dag som många spenderar mycket tid och pengar på. Fokus ligger naturligtvis på att få sina nära och kära att känna sig extra älskade och uppskattade och vad passar då bättre än skön musik och lite snygga alla hjärtans dag dekorationer att pynta med? Hos Partykungen hittar du mängder med fina dekorationer som du kan använda i fönstret, på middagsbordet eller till och med i sovrummet.

Bästa spellistorna för alla hjärtans dag

Vilken typ av musik du föredrar är naturligtvis väldigt individuellt. Vi vill ändå plocka fram några riktiga klassiker som garanterat sätter stämningen för både dagen och kvällen.

1. My girl – Otis Redding

2. Crash into me – Dave Matthews Band

3. I’ll make love to you – Boys 2 Men

4. Truly, Madly, Deeply – Savage Garden

5. I love you always forever – Donna Lewis

6. I’m yours – Jason Mraz

7. The first time ever I saw your face – Roberta Flack

8. Tonight I celebrate my love – Peabo Bryson, Roberta Flack

9. Come away with me – Norah Jones

10. All of Me – John Legend

Alla ovanstående låtar kan du med fördel hitta på appar som Spotify och Youtube. Tycker du att det är jobbigt att sätta ihop en spellista kan du istället välja någon av de redan färdiga alternativen som finns att tillgå.